Haarlem – Weer overval op coffeeshop The Snoop

Haarlem,  25 juli 2022 – Wederom is er een overval gepleegd bij coffeeshop The Snoop aan de Rijksstraatweg in Haarlem. Maandagavond rond middernacht wordt de politie gealarmeerd dat er een overval heeft plaatsgevonden. Op de late avond van vrijdag 15 juli is ook even voor middernacht een overval gepleegd bij dezelfde coffeeshop.

Gisteravond is een opsporingsbericht via Burgernet verspreid. Meerdere agenten hebben in de omgeving gezocht. Daarbij is ook een hondengeleider met de surveillancehond ingezet. Ondanks de zoekslag is de dader niet meer aangetroffen.

Er vinden de laatste tijd meerdere overvallen plaats in korte tijd in Haarlem. Een pizzeria aan de Generaal de Cronjéstraat was ook reeds het doelwit.

Foto’s: NieuwsFoto.nl

 

Misschien vindt u dit ook interessant?