Velsen-Noord – Twee mannen aangehouden op bouwplaats

Velsen-Noord, 28 juni 2022 – Twee mannen zijn afgelopen nacht aangehouden op een bouwplaats aan de Wijkerstraatweg in Velsen-Noord. Rond 02:00 uur spoedde agenten zich vanaf een melding van een steekpartij aan de Spoorsingel naar de Wijkerstraatweg.

Een hondengeleider heeft het terrein betreden met zijn surveillancehond. Op de bouwplaats zijn twee mannen aangetroffen, die zijn aangehouden. Beiden mochten zich niet op het terrein bevinden. Een man kwam direct naar beneden. De tweede man is onder dreiging van de politiehond via een trap naar beneden gekomen.

De mannen verzetten zich licht tegen de aanhouding. De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau in Beverwijk voor nader onderzoek.

Foto’s: NieuwsFoto.nl / Nikos van Kempen

Geef hier een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.