Nieuw-Vennep / Hillegom – Politie uren lang bezig met “vermissing”; persoon in goede gezondheid aangetroffen

Nieuw-Vennep / Hillegom – De politie is afgelopen nacht uren bezig geweest in Hillegom en Nieuw-Vennep voor een nog onbekende melding. Vanaf middernacht hangt een politiehelikopter ruim een uur lang boven de Hillegommerdijk. Daar staan ook zeker tien politievoertuigen, waaronder leden van de Landelijke Eenheid en Mobiele Eenheid.

Het Twitteraccount van de politiehelikopter meldt dat het gaat om een vermissing. De woordvoerder van de regio, Willem Geijtenbeek, kan op verzoek van de recherche nog geen nadere mededelingen doen in belang van het onderzoek.

Vanaf de Hillegommerdijk verplaatst het onderzoek zich naar Nieuw-Vennep. Ook de politiehelikopter verplaatst zich, en in de wijken rondom de Operaweg rijden politievoertuigen zoekend rond. Dezelfde eenheden verzamelen zich op een parkeerplaats aan de Fandango, waarna overleg een woning aan de Faustlaan wordt betreden. Hierbij wordt niks aangetroffen, waarna de politie weer vertrekt.

Maandagmorgen laat een politiewoordvoerder weten dat het inderdaad een vermissing betrof. De persoon is na onderzoek in goede gezondheid aangetroffen. De grote inzet was gebaseerd op de tot dan toe bekende informatie.

Foto’s: NieuwsFoto.nl

Geef hier een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.