Haarlem – Man gewond bij woningbrand Fie Carelsenplein

Haarlem, 20 juni 2022 – Een man is vanmiddag gewond geraakt bij een woningbrand aan het Fie Carelsenplein. Rond 15:15 uur is de brand ontdekt, waarop de brandweer met meerdere voertuigen ter plaatse is gekomen. Ten tijde van de brand was de bewoner in het appartement. Voor alsnog lijkt het erop dat de man in slaap is gevallen, waarna de brand is ontstaan.

De brandweer had het vuur snel onder controle. De woning liep echter flinke schade op en lijkt onbewoonbaar. De man is na de eerste controle door het ambulancepersoneel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hij heeft rook ingeademd.

De forensische opsporing zal later sporenonderzoek komen verrichten.

Foto’s: NieuwsFoto.nl

Geef hier een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.