Haarlem – Lifeliner voor onwel geworden persoon in de Waarderpolder

Haarlem, 16 juni 2022 – Een persoon is donderdagavond onwel geraakt bij een ruitersportcentrum aan de A. Hofmanweg. Enkele minuten voor 20.00 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor de onwelwording. Twee ambulances en een traumateam zijn opgeroepen en ter plaatse gekomen.

De traumahelikopter landde op de parkeerplaats naast de vereniging. Het slachtoffer is na de eerste zorg ter plaatse overgebracht naar het ziekenhuis. De bemanning van de traumahelikopter keerde in zijn volledigheid retour.

De aankomst en het vertrek van de traumahelikopter deed veel stof opwaaien.

Volgens het Haarlems Dagblad, ging het hier om een ontplofte chloordrijver van het zwembad. Waardoor een jongetje ineens veel chloor inademde.

Foto’s: NieuwsFoto.nl

Geef hier een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.