Haarlem – Fietser gewond na aanrijding met personenwagen

Haarlem, 17 mei 2022 – Een fietser is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de van Eedenstraat. Rond 16:30 uur ging het mis op de kruising met de Tempeliersstraat. De fietser is aangereden door een automobilist.

De fietser kwam vanaf de Tempeliersstraat richting het Houtplein. De automobilist reed over de van Eedenstraat richting het centrum. Het slachtoffer is opgevangen door het ambulancepersoneel en voor nadere zorg naar het ziekenhuis overgebracht. De personenauto liep schade op. Na de afhandeling van de formaliteiten kon de automobilist zijn weg vervolgen. Het busverkeer ondervond hinder van de inzet van de hulpdiensten.

Foto’s: Laurens Bosch

Geef hier een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.