Hoofddorp – Automobiliste tikt elektrische step aan; twee jonge vrouwen komen ten val

Hoofddorp, 20 april 2022 – Twee jonge vrouwen zijn woensdagavond op de Nieuweweg hard ten val gekomen. Beide stonden op een elektrische step, toen ze aangetikt werden door een automobiliste die uit de Binnenweg kwam.

Vermoedelijk heeft de automobiliste beide vrouwen niet gezien omdat ze ook in de verkeerde richting op het fietspad reden.

Beide dames zijn behandeld in de ambulance, na behandeling hoefde ze niet mee en zijn door familie opgehaald.

Een elektrische step mag niet op de openbare weg rijden, je kan er een flinke boete voor krijgen en zoals in dit geval ben je niet verzekerd en kan flinke financiële consequenties hebben.

Foto’s: Eric van Lieshout

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Hoofddorp – Automobiliste tikt elektrische step aan; twee jonge vrouwen komen ten val”

  1. r

    Ze vallen niet onder de zwakke verkeersdeelnemer. Ze besturen nl. een voertuig die niet gekeurd is en dus nergens onder valt. De aansprakelijkheidsverzekering van de dames zal de schade aan de auto vergoeden maar verhaalt meteen alle schades weer bij de bestuurder van de step.

  2. Venniper

    Ook al kunnen ze een boete verwachten, vallen ze zeker weer onder de ‘zwakste’ verkeersdeelnemer, bijna erger dan de opgevoerde (blauwe kenteken)snorfietsers die je met capuchon op en earbuds in afsnijden?
    Rondom het station en vooral na zonsondergang vliegen de steps je inderdaad voorbij, ook gerust (ingeschakeld) mee de bus of winkel in…

  3. J. Eeken

    Die steppen vliegen je gewoon voorbij, niet normaal meer

Reacties zijn gesloten.