Overveen – Hardloper gereanimeerd in duingebied

Overveen, 6 januari 2022 – De hulpdiensten zijn donderdagmiddag groots uitgerukt voor een reanimatie bij de Oosterplas. Rond 12:45 uur is een hardloper onwel geworden in het duingebied. Politie, reddingsbrigade en een traumahelikopter kwamen ter plaatse.

De locatie was voor de hulpdiensten lastig bereikbaar. De traumahelikopter landde daarom in het duingebied. Omstanders zijn gestart met de reanimatie, in afwachting van de hulpdiensten. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht voor nadere zorg. De arts van het Mobiel Medisch Team heeft het ambulancepersoneel daarbij ondersteund.

Foto’s: NieuwsFoto.nl

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Overveen – Hardloper gereanimeerd in duingebied”

  1. Dhr Piet

    Reinders was tevens hoofd geneeskunde bij de Vrije Universiteit in Amsterdam. Peters noemt hem ’een echte wetenschapper’. Bij de coöperatie Huisartsen Zuid-Kennemerland hield hij zich bezig met chronische ziektes.

Reacties zijn gesloten.