IJmuiden – Auto vat vlam tijdens rijden

IJmuiden, 16 november 2021 – Een auto heeft vanavond vlam gevat tijdens het rijden. De bestuurder reed vanaf het Groot Helmduin naar de Spinnekoplaan toen de voorkant van de auto begon te roken. De bestuurder wist de auto op tijd aan de kant te zetten ter hoogte van de Doorneberglaan.

De inzittenden hebben de auto tijdig kunnen verlaten en persoonlijke eigendommen veilig kunnen stellen. De brand  begon aan de voorzijde, maar ontwikkelde zich. De brandweer heeft het vuur moeten doven met blusschuim. De brand is waarschijnlijk ontstaan door kortsluiting en heeft zich ontwikkeld naar isolatiemateriaal.

De auto kan als total loss worden beschouwd. De auto is weggesleept door een berger.

Foto’s: Laurens Bosch

Geef hier een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.