Limmen – Man gewond na eenzijdig ongeluk, traumahelikopter opgeroepen

Limmen, 14 oktober 2021 – Een automobilist is donderdagmiddag gewond geraakt nadat hij de macht over het stuur verloor op de Rijksweg in Limmen. Een traumahelikopter is opgeroepen. Het eenzijdige ongeval gebeurde iets na tweeën. Politie, brandweer twee ambulances en het traumateam kwamen ter plaatse.

De man verloor de macht over het stuur en reed hierbij een lantaarnpaal uit de grond. Via een stenen muur kwam de auto tot stilstand. Het fietspad lag bezaaid met glas en onderdelen van de auto.

Het slachtoffer is per ambulance met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De Rijksweg is gedeeltelijk afgesloten in beide richtingen. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) doet onderzoek.

Foto’s: NieuwsFoto.nl / Nikos van Kempen

 

Geef hier een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.