Rozenburg NH – Gewonde en veel schade na botsing tegen lijnbus

Rozenburg NH, 11 oktober 2021 – Bij een aanrijding op de Kruisweg (N196) is maandagmiddag een gewonde gevallen.

De aanrijding vond plaats op de kruising met een dienstweg van Schiphol. Een personenwagen botste vol in de zijkant van een passerende bus van Schiphol. De bestuurder van de personenwagen raakte hierbij gewond en is na de nodige zorg in de ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis.

De personenwagen is door de bergingsdienst afgevoerd.

Op de kruising gebeurd wel vaker flinke aanrijdingen, alhoewel het goed aangegeven is met verkeerslichting. Deze kruising is speciaal voor voertuigen, die van de logistieke hub komen, om vervolgens via een dienstweg naar Schiphol te rijden.

Foto’s: Eric van Lieshout

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.