Zandvoort – Loods vol rook door brandende afvalcontainer

Zandvoort, 20 september 2021- De brandweer is maandagavond uitgerukt voor een brand in een bedrijfspand aan de Newtonstraat in Zandvoort-Noord. In het pand bleek de inhoud van een grote afvalcontainer in brand te staan. Even na acht uur ontdekte de eigenaar van de loods de brand omdat het alarm afging.

Hij is daarom polshoogte gaan nemen en zag de vlammen vanaf de buitenzijde.

De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen. De container is geblust en naar buiten gereden. Door snel handelen is erger voorkomen. Door de brand is het hele pand voor rook komen te staan. De brandweer heeft het pand geventileerd met een overdrukventilator.

De oorzaak van de brand is onbekend.

Foto’s: Laurens Bosch

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.