Heemskerk – Ravage na eenzijdig ongeval op Marquettelaan

Heemskerk, 18 september 2021- Een automobilist heeft afgelopen nacht veel schade veroorzaakt bij een eenzijdige aanrijding op de Marquettelaan in Heemskerk. Rond  01:30 uur verloor de bestuurder de macht over het stuur, reed een boom en lantaarnpaal omver en kwam achterstevoren langs de weg tegen een boom tot stilstand.

De schade aan het voertuig is groot. Wonderwel raakte de bestuurder niet gewond. De man is voor een verklaring meegenomen naar het politiebureau. De automobilist is uit de bocht gevlogen. De omver gereden lantaarnpaal en de boom lagen over de weg. Deze zijn verwijderd door medewerkers van de gemeente.

De weg was tijdelijk afgesloten totdat de brokstukken waren verwijderd. De zwaar beschadigde auto is weggesleept door een berger.

Beeld: NieuwsFoto.nl & Chris Soellaart

One Thought to “Heemskerk – Ravage na eenzijdig ongeval op Marquettelaan”

  1. Gerard

    weer een eenzijdig ongeval. Drie keer raden waar het door komt…..
    heel veel werk voor de hulptroepen.

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.