Heemskerk – Man probeert schuurbrand met tuinslang te blussen

Heemskerk, 10 september 2021 – Aan de Elise van Calcarstraat in Heemkserk is vrijdag aan het eind van de middag brand ontstaan in een schuur. Vermoedelijk is kortsluiting in een kastje van de zonnepanelen ontstaan.

De bewoner heeft de brand onder controle proberen te houden door zelf met zijn tuinslang te gaan blussen. In de schuur stond ook een kast met lithiumbatterijen, sommigen daarvan zijn ontploft. De brandweer heeft de overige batterijen kunnen afkoelen. De brand was daarna snel onder controle. Een aangrenzende schuur heeft rook- en waterschade opgelopen. De brand is niet overgeslagen.

Er is niemand gewond geraakt.

Beeld: NieuwsFoto.nl

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.