Bloemendaal – Fietser gewond aan hoofd na val

Bloemendaal, 9 september 2021 – Een fietser heeft donderdagmiddag een lelijke hoofdwond opgelopen tijdens een fietsrit. De man kwam om 14:00 uur lelijk ten val op het fietspad aan de Bergweg. De man landde verkeerd en liep een hoofdwond op. Een zogenaamde ‘Rapid Responder’ en een ambulance kwamen ter plaatse.

Met een speciale sleutel is de sanering paal laten zakken, zodat de ambulance het fietspad op kon rijden.

Na de eerste zorg ter plaatse is de man voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. Agenten hebben van de naastgelegen hockeyvereniging een emmer water en bezem ter beschikking gekregen om het fietspad schoon te vegen. De elektrische fiets van de man is met een politiebusje naar het bureau in Zandvoort gereden. De fiets kan daar later worden opgehaald.

Beeld: NieuwsFoto.nl

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.