Nieuw-Vennep – Automobilist crasht tegen boom op de IJweg en vlucht

Nieuw-Vennep, 28 juli 2021 – Een automobilist is dinsdagnacht hard tegen een boom gecrasht op de IJweg. Rond 03:45 uur ging het mis nabij de rotonde met de Noordelijke Randweg. De bestuurder reed richting Hoofddorp, botste hard tegen een boom en kwam tegen een hek tot stilstand.

De bestuurder ging er na het ongeluk vandoor. Omdat de bestuurder, gezien de schade, mogelijk letsel heeft opgelopen, heeft de politie een zoekslag ingezet. Met een politiehond is gezocht op de grond en een politiehelikopter bood ondersteuning vanuit de lucht.

De bestuurder is niet meer gevonden. De schade aan het voertuig is groot. Een berger heeft de auto weggesleept. De IJweg was gedeeltelijk afgesloten.

Beeld: NieuwsFoto.nl

Misschien vindt u dit ook interessant?