Lijnden – Motorrijder zwaargewond bij aanrijding A9

Lijnden, 10 juli 2021 – Bij een ongeval ter hoogte van Lijnden op de A9 is zaterdagavond een motorrijder ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer is gereanimeerd en per ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer, een tweetal ambulances en het traumateam kwamen ter plaatse om hulp te bieden. Het ongeluk gebeurde iets voor middernacht op de weg richting Utrecht bij knooppunt Raasdorp.

Drie rijstroken waren langdurig afgesloten in verband met de inzet van de hulpdiensten en het daaropvolgende onderzoek. Verkeer dat over de A9 moet, is door de ANWB geadviseerd om via de A4 en de A5 te rijden en bij Hoofddorp te keren.

De toestand van het slachtoffer is zorgwekkend. Bij het ongeluk raakten de motorrijder en een personenauto betrokken. Wat er precies heeft plaatsgevonden, is nog onbekend. De Verkeersongevallenanalyse is ter plaatse gekomen voor onderzoek.

Update:

De politie meld dat de 53-jarige motorrijder uit Haarlem is overleden

Beeld: NieuwsFoto.nl

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.