Badhoevedorp – Twee personen gewond bij aanrijding op de Burg Amersfoortlaan

Badhoevedorp, 2 juli 2021 – Vrijdagmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden tussen een voetganger en een motor. Bij het ongeval zijn beide personen gewond geraakt.

Op de Burgemeester Amersfoortlaan stonden een aantal auto’s stil en een meisje wilde de straat oversteken. Bij het oversteken is het mis gegaan en zijn een motor en een meisje met elkaar in botsing gekomen. Toegesnelde ambulances hebben beide personen nagekeken en overgebracht naar het ziekenhuis.
De Verkeers Ongevallen Analysedienst van de politie is naar de locatie van het ongeval gekomen en doet onderzoek naar de omstandigheden van het ongeval. Ook wordt er onderzocht of de bestuurder onder invloed was, toen het ongeval gebeurde.
De weg was voor een langere periode afgesloten door het ongeval en het onderzoek.
Fotografie: Nieuwsfoto – Chris Soellaart

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.