Castricum – Weer een autobrand

Castricum, 21 juni 2021 – In de nacht van zondag op maandag is er wederom een auto uitgebrand op de parkeerplaats van camping Geversduin in Castricum.

Omstreeks 00:30 uur werd de brandweer opgeroepen. Ondanks de snelle inzet van de brandweermannen, kon niet worden voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. Omdat er een scheur in de benzineleiding zat was de brand vrij lastig te blussen.

Er werd daarom ook besloten op te schalen naar middelbrand. Toen de brandweer van Castricum echter met schuim ging blussen, was het brandje vrij snel uit. De resterende wagens zijn daarom weer retour gestuurd. De politie heeft een lint om de auto gespannen, morgen vindt er een onderzoek plaats omdat de wagen vermoedelijk in de brand is gestoken.

Foto’s: Chris Soellaart Video: Nikos112

 

 

2 Thoughts to “Castricum – Weer een autobrand”

  1. Anoniem

    parkeerplaats van camping Geversduin ligt in de gemeente Heemskerk!

  2. Koos de Vries

    fikt goed.

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.