Hoofddorp – Dodenherdenking 2021

Hoofddorp, 4 mei 2020 – Dodenherdenking thuishouden? Niet voor Bas Romeijn, Steve Pearson, Ton Keijzer en Don van der Meer.  Ze zijn lid van een Levende Geschiedenis groep. Het doel is om de geschiedenis levend te houden en door te geven aan de jonge generatie.

Maar natuurlijk ook uit respect voor de gevallenen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dit hebben ze gedaan in historisch correcte kleding ! Dit jaar waren er weer veel evenementen gepland rondom dodenherdenking en de bevrijding maar door de corona crisis is er net zoals vorig jaar, niks door gegaan.

Daarom hebben ze besloten om toch iets in stijl te doen. Toch even de kleding uit de kast gehaald voor twee minuten stilte.

Foto’s: Eric van Lieshout

One Thought to “Hoofddorp – Dodenherdenking 2021”

  1. Anoniem

    Prachtig en heel respectvol

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.