Velsen-Zuid – File door ongeluk op A9, auto botst op pijlwagen

Velsen-Zuid, 13 APRIL 2021 – Op de A9 ter hoogte van afslag IJmuiden is dinsdagmiddag een ongeluk gebeurd. Rond 13:00 uur botste een automobilist tegen een aanhanger met pijlwagen die op de vluchtstrook stond. Van de twee inzittenden, is één gewond naar het ziekenhuis vervoerd.

Door het ongeluk is een file ontstaan op de A9 richting Alkmaar. De file is ongeveer 6 kilometer lang en duurt zeker 20 minuten. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie komt ter plaatse voor onderzoek.

Een berger komt ter plaatse om het voertuig weg te slepen.

Beeld: NieuwsFoto / Chris Soellaart

One Thought to “Velsen-Zuid – File door ongeluk op A9, auto botst op pijlwagen”

  1. Sander

    Mooi dat ze er goed van zijn gekomen ik zag het gebeuren

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.