Hoofddorp – Voetganger met hondje aangereden op zebrapad

Hoofddorp, 1 april 2021 – Op de voetgangersoversteekplaats op de Hoofdweg ter hoogte van de Ter Veenlaan is donderdagmiddag een voetganger aangereden door een bedrijfsbusje.

Het slachtoffer stak met zijn hondje de Hoofdweg over, na de aanrijding maakte het hondje zich uit de voeten. Het slachtoffer raakte lichtgewond bij het ongeval en is opgevangen door het ambulancepersoneel.

Gelukkig werd het hondje snel gevonden en herenigd met zijn baasje. Het slachtoffer hoefde na behandeling in de ambulance niet mee naar het ziekenhuis. De man is met hondje door de ambulance naar huis gebracht.

Foto’s: Eric van Lieshout

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.