Haarlem – Auto met twee inzittenden te water; agenten gaan te water

Haarlem, 1 maart 2021 – Een auto met twee inzittenden is maandagavond te water geraakt langs de N200. Rond 22.00 uur ging het mis ter hoogte van afslag Haarlem. De hulpdiensten zijn groots uitgerukt. Meerdere ambulances, een duikteam van de brandweer en het traumateam zijn ter plaatse gekomen.

De auto belandde op de kop in het water. De twee mannelijke inzittenden zijn uit het voertuig gehaald.

Agenten zijn te water gegaan om de inzittenden uit het voertuig te halen. Beide inzittenden zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De afrit naar Haarlem enige tijd afgesloten geweest in verband met de berging.

Een berger komt ter plaatse om het voertuig uit het water te takelen. De politie doet onderzoek of de bestuurder invloed was ten tijde van het ongeluk.

Beeld: NieuwsFoto.nl

 

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.