Vijfhuizen – Gewonde na ongeval met buggy

Vijfhuizen, 28 februari 2021 – Bij een ongeval met een buggy (ATV) in een weiland naast de N205 is een man gewond geraakt.

Het slachtoffer was met de buggy (All-terrain vehicle) in het weiland in de buurt van het industrieterrein ‘De Liede’ aan het crossen, tot het mis ging. De bestuurder verloor de macht over het stuur en vloog hierbij over de kop. De bestuurder werd eruit geslingerd en kwam onder de ATV terecht.
De traumahelikopter landde op het weiland, nabij het ongeval. Terwijl de ambulances moesten omrijden omdat de Spaarnwouderweg afgesloten was wegens werkzaamheden. Het zwaargewonde slachtoffer is na de nodige medische zorg, met spoed overgebracht naar het VuMc in Amsterdam.

De ATV is door de politie in beslag genomen.

Foto’s: Eric van Lieshout

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.