Heemstede – Fietser loopt beenletsel op bij aanrijding op de Kerklaan

Heemstede, 3 februari 2021 – Een fietser is woensdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Kerklaan. Rond 13.00 uur ging het mis op de kruising met de Blekersvaartweg. De fietser reed over de Kerklaan richting de Herenweg, toen een automobiliste de man over het hoofd zag. Door de botsing kwam de fietser ten val.

Hij liep waarschijnlijk een open botbreuk op door de val. De man is gestabiliseerd middels een vacuümmatras, waarna hij voor behandeling is overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft de fiets van de man meegenomen en zal daarvoor zorg dragen. Vanwege de hulpverlening was de kruising afgesloten. Het overige verkeer kon op gepaste snelheid passeren, maar ondervond lichte hinder.

Beeld: NieuwsFoto.nl

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.