Beverwijk – Drankrijder aangehouden na botsing tegen geparkeerde auto’s

Beverwijk – Een automobilist is zaterdagnacht aangehouden na een eenzijdig ongeluk op de Warande in Beverwijk. Even na 02:00 uur ging het mis, toen de bestuurder de macht over het stuur verloor en twee geparkeerde auto’s raakte.

Een van de geparkeerde auto’s is door de klap enkele meters verplaatst. Een blaastest ter plaatse wees uit dat de man vermoedelijk teveel alcohol heeft genuttigd. Hij is aangehouden en voor een blaastest op de ademanalyse apparaat overgebracht naar het politiebureau in Beverwijk.

De auto van de bestuurder is opgehaald door een berger. De twee beschadigde geparkeerde auto’s konden tijdelijk langs de weg blijven staan.

Beeld: NieuwsFoto.nl

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.