Haarlem – Weer een beroving door jongeren

Haarlem, 17 januari 2021 – Aan de Limburg van Stirumstraat in Haarlem-West is vanmiddag een groepje jongeren beroofd. Rond 17.30 uur is de groep door twee verdachten met een mes benaderd. De daders namen in ieder geval een portemonnee mee. Na de beroving is het tweetal op de fiets er vandoor gegaan.

De eerste dader was een jongen van ongeveer 15 à 16 jaar jong, heeft een blanke huidskleur en bruin/zwart haar. Hij droeg een zwarte jas. De tweede dader was donker getint en droeg een blauwe jas.

De politie heeft in de omgeving gezocht, maar de daders zijn nog niet aangetroffen. De slachtoffers zijn naar het bureau gebracht voor getuigenverklaringen. Er hebben de afgelopen dagen meerdere berovingen op straat plaatsgevonden in Haarlem en Heemstede. De recherche gaat verbanden tussen de berovingen onderzoeken.

Beeld: NieuwsFoto.nl

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.