Oud Ade – Overleden persoon aangetroffen in woning

Oud Ade, 29 december 2020 – In een woning aan de Hofdijklaan is dinsdag 29 december een overleden persoon aangetroffen. Het onderzoeksteam gaat uit van een misdrijf.

Rond 05.50 uur kreeg de politie melding dat er in deze woning een overval plaats vond. Daarop zijn agenten de woning binnengegaan. In de woning werd het slachtoffer aangetroffen. Direct werd de woning als een plaats delict beschouwd. In en rond de woning werd in de loop van de dag door de Forensische Opsporing een uitgebreid sporenonderzoek gedaan.

Een Team Grootschalige Opsporing doet onder leiding van een officier van justitie onderzoek naar het overlijden van het slachtoffer. Het onderzoeksteam doet onderzoek naar de precieze toedracht en verzoekt getuigen zich te melden.

Weet u meer?
Naast het onderzoek in de woning is de politie bezig met een buurtonderzoek en worden er getuigen gehoord. Het rechercheteam wil graag iedereen spreken die mogelijk informatie heeft over de overleden persoon of de mogelijke aanleiding van het overlijden kent. Deze informatie kan worden gedeeld via de opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Misschien vindt u dit ook interessant?