Haarlem – Man in schouder gestoken, vrouw aangehouden

Haarlem, 10 december 2020 – Een 57 jarige man uit Haarlem is woensdagnacht gewond geraakt bij een steekincident op de Orionweg in Haarlem-Noord. Rond 01:00 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd. De man bleek in zijn schouder te zijn gestoken en heeft lichte verwondingen opgelopen. Hij werd aangetroffen bij de hoek met de Zaanenlaan.

Na de eerste zorg ter plaatse is het slachtoffer voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. In een woning aan het begin van de Orionweg is een 44-jarige vrouw aangehouden. Zij is aangemerkt als verdachte en zal op het politiebureau worden verhoord.

De aanleiding van het incident is nog onbekend.

Beeld: NieuwsFoto.nl

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.