Nieuw-Vennep – Politie beëindigt feest waar 80 mensen aanwezig waren

Nieuw-Vennep, 15 november 2020 – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een einde gemaakt aan een groot feest in een tent in Nieuw-Vennep. Bij het feest waren rond de tachtig mensen aanwezig tussen de veertig en vijftig jaar oud.

Omdat de sfeer grimmig werd, werden ook de marechaussee en de politie uit Lisse ingezet.

Het feest werd gehouden in een grote tent achter een woning. De feesttent was omheind, waardoor het handhavers bemoeilijkte om bij de tent te komen. Alle feestgangers kunnen een proces-verbaal tegemoetzien.

In verband met het coronavirus zijn dergelijke samenkomsten verboden. Organisatoren van illegale feesten riskeren een boete van 4.000 euro. Aanwezigen die de coronaregels overtreden, kunnen een boete van 95 euro krijgen.

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.