Badhoevedorp – Twee gewonden bij zware aanrijding; A9 lange tijd dicht (foto update)

Badhoevedorp, 28 oktober 2020 – Bij een ongeluk op de A9 tussen meerdere voertuigen zijn twee automobilisten gewond geraakt. Zij zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Rond 22:30 uur ging het fout ter hoogte van knooppunt Raasdorp. Drie personenauto’s kwamen met elkaar in botsing.

Politie, brandweer, een drietal ambulances en het traumateam zijn opgeroepen. De komst van het Mobiel Medisch Team was niet nodig. De Verkeersongevallenanalyse is ter plaatse gekomen voor onderzoek. De A9 richting Amsterdam was lange tijd afgesloten in verband met de hulpverlening en sporenonderzoek. Het verkeer is bij afslag Haarlem richting de N205 geleid.

Beeld: NieuwsFoto.nl & Chris Soellaart

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.