Heemstede – Politie uitgerukt voor conflict

Heemstede, 25 oktober 2020 – De politie is vanavond met meerdere eenheden uitgerukt naar een conflictmelding in een appartementencomplex aan de van den Eijndekade in Heemstede. Rond 21:45 uur spoedden agenten uit Haarlem en Zandvoort zich naar het woningcomplex. Agenten verklaren de ruzie te hebben gekalmeerd. Uiteindelijk is niemand aangehouden.

In de nacht van vrijdag op zaterdag vond er ook al een conflict plaats bij een complex aan de van den Eijndekade, zo laat de wijkagent van Zandvoort via zijn Instagramstory weten. Enkele uren daarna gingen twee auto’s aan de naastgelegen Nijverheidsweg in vlammen op. Daarbij werd een fles lampenolie aangetroffen op de aan de van den Eijndekade.

Of de incidenten met elkaar te maken hebben, is niet bekend.

Beeld: NieuwsFoto.nl

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.