Hoofddorp – Brand in appartementencomplex blijkt leeggespoten brandblusser

Hoofddorp, 22 oktober 2020 – Een appartementencomplex aan het Rottumeroog in Hoofddorp is vannacht ontruimd na een brandmelding. De brand werd om 02:00 uur gemeld, waarop de brandweer snel is uitgerukt met meerdere voertuigen. Ondertussen was reeds opgeschaald naar Middelbrand.

Bij aankomst van de brandweer was het complex al ontruimd. De bewoners van alle drie de verdiepingen stonden buiten. Brandweerlieden zijn op onderzoek uitgegaan en hebben geen vuur aangetroffen. Wel is een poederblusser op de tweede verdieping leeggespoten in de gang. Mogelijk is er sprake van opzet.

Na een ruim half uur mochten de bewoners weer terug naar hun appartement. Ook al het materieel van de brandweer kon weer retour. Voor één bewoonster werd de spanning teveel. Zij kreeg een epileptische aanval. De vrouw is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet voor nadere zorg naar het ziekenhuis.

Beeld: NieuwsFoto.nl

Geef hier een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.