Beverwijk – Telefoonzaak in Beverwijk overvallen

Beverwijk – De politie zoekt getuigen van een overval op een telefoonwinkel aan de Breestraat in Beverwijk. Zaterdagochtend rond 10.15 uur kwamen drie overvallers de winkel binnen.

Het aanwezige personeel werd bedreigd en uiteindelijk gingen de drie daders er met een onbekend gebleven buit vandoor. Direct werd er een grote zoekactie gestart. Daarbij werd onder andere Burgernet en een politiehelikopter ingezet. Dit bleef helaas zonder resultaat. De politie stelt een onderzoek in.

De mannen droegen zwarte kleding en vermoedelijk witte maskers en hebben een donkere huidskleur. Getuigen en / of mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Beeld: NieuwsFoto / Nikos van Kempen

Total Page Visits: 243 - Today Page Visits: 3

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.