Hoofddorp – Pannetje op het vuur, man door brandweer uit woning gehaald

Hoofddorp, 16 oktober 2020 – In een appartement langs de Nieuwe Molenaarslaan is afgelopen nacht brand uitgebroken. Even voor 01:00 uur is de brand ontdekt. In de keuken bleek een pannetje te lang op het vuur te hebben gestaan. De bewoner is in slaap gevallen waardoor de woning vol rook kwam te staan.

De brandweer heeft een raam van een deur ingeslagen om toegang tot het appartement te krijgen. Brandweerlieden hebben de man uit de woning gehaald, waarna hij is nagekeken door ambulancepersoneel vanwege rookinhalatie. De man hoefde na controle niet voor nadere zorg naar het ziekenhuis. Het vuurtje was snel geblust en de woning is met een overdrukventilator geventileerd.

Stichting Salvage is in kennis gesteld om afdichtingswerkzaamheden te verrichten.

Beeld: NieuwsFoto / Laurens Bosch