Rozenburg NH – Auto komt op zijn dak tot stilstand

Rozenburg NH, 3 oktober 2020 – Op de kruisweg is zaterdagmiddag een personenwagen op zijn dak tot stilstand gekomen.

Het ongeval gebeurde op de kruising Rijkerstreek met de Kruisweg. Het ging mis toen de automobilist, komende vanuit Rijkerstreek de Kruisweg op wilde draaien. Door nog onbekende reden raakte de chauffeur de macht over het stuur kwijt, ramde een verkeerslicht om vervolgens op zijn dak tot stilstand te komen.

De bestuurder is in de toegesnelde ambulance gecontroleerd, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De zwaar beschadigde wagen is door de bergingsdienst afgevoerd.

Foto’s: Ricardo Veen

One Thought to “Rozenburg NH – Auto komt op zijn dak tot stilstand”

  1. Rob

    Daar heb je het weer; een stuk wegdek waar de ruwheid van verdwenen is en regenachtig weer zorgen voor deze problemen. Ik weet niet waar de Haarlemmermeer het asfalt gekocht heeft… Het komt wel erg vak voor: afrit A4/N201, Taurusavenue, Hoeksteen, Vuursteen, Rijkerstreek.

Comments are closed.