Haarlem – Jongeman in arm gestoken in centrum Haarlem

Haarlem, 27 september 2020 – Een jongeman is zaterdagnacht gewond geraakt bij een steekincident in Haarlem. Rond 02:30 uur zijn de hulpdiensten opgeroepen. Het slachtoffer bevond zich op de Kruisweg, nabij het station. Het incident heeft hier hoogstwaarschijnlijk niet plaatsgevonden.

Wat er precies is gebeurd en waar dat is gebeurd, is onbekend. De man raakte flink gewond aan zijn rechter arm, waardoor hij onder het bloed kwam te zitten. Hij is voor nadere zorg naar het ziekenhuis gebracht. Omdat het slachtoffer onder andere zijn telefoon mist wordt rekening gehouden met een gewelddadige beroving.

De politie onderzoekt wat er precies heeft plaatsgevonden.

Beeld: NieuwsFoto.nl

Total Page Visits: 249 - Today Page Visits: 4

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.