Hoofddorp – Weer een ramkraak bij Foot Locker op het Marktplein

Hoofddorp, 11 september 2020 – Een winkel Foot Locker aan het Marktplein, is afgelopen nacht het doelwit van een ramkraak geweest. Hierbij zou een enorme knal gehoord zijn en zouden de verdachten zijn weggereden op een scooter.

De politie trof bij aankomst een zwaar beschadigde voorpui aan. Volgens een getuige is kort na de harde knal een scooter weggereden. De politie heeft nog gezocht samen met collega’s van de marechaussee. Hierbij is niemand meer aangetroffen.
Eerder dit jaar, in februari, werd bij dezelfde winkel ook al ingebroken.
Bent u getuige geweest?  Neem dan contact op met 0900-8844.
Foto: Politie Haarlemmermeer
Total Page Visits: 328 - Today Page Visits: 3

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.