Haarlem – Meisje zwaargewond door aanrijding in Haarlem; geschept door auto

Haarlem, 9 september 2020 – Een meisje is vanmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Zaanenstraat in Haarlem. Het kind is geschept tijdens het oversteken. Rond 16:45 uur ging het mis ter hoogte van de Ternatestraat.

Een tweetal ambulances kwam ter plaatse en in tweede instantie is het traumateam opgeroepen. Het slachtoffer is al met spoed richting het ziekenhuis gebracht. Het traumatateam zal mogelijk onderweg nog ontmoeten met het ambulancepersoneel.

De Zaanenstraat is afgesloten voor onderzoek. De Verkeersongevallenanalyse komt ter plaatse om sporenonderzoek te verrichten.

Beeld: NieuwsFoto / Laurens Bosch

Total Page Visits: 344 - Today Page Visits: 5

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.