Weteringbrug – Grote zoekactie in Ringvaart na grote plons

Weteringbrug, 16 augustus 2020 – Hulpdiensten hebben zondagochtend naar een drenkeling gezocht in de Ringvaart.

Politie, brandweer, ambulances en een traumahelikopter kwamen naar de Leimuiderdijk om te assisteren.

Mensen aan de overkant van de Ringvaart zagen enkele personen een flinke ruzie maken, op een gegeven moment werd een flinke plons gehoord. Het vermoeden was, dat iemand in het water was geduwd of gevallen, hierop besloten ze de hulpdiensten te alarmeren.

Gelukkig werd niemand in het water gevonden, wel is er even verderop een gewonde jonge vrouw aangetroffen die bij de ruzie betrokken was. Voor zover ons bekend, is zij overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie onderzoekt het voorval.

Foto’s: Marco Carels en ingezonden via Whatsapp