Beverwijk – Vrachtwagenchauffeur overleden bij eenzijdig ongeluk A22 (Update)

Beverwijk, 31 juli 2020 – Een vrachtwagen is vrijdagmorgen gekanteld op de A22 bij Beverwijk. Even voor 08:00 uur werd de mannelijke chauffeur waarschijnlijk onwel en raakte van de weg. De combinatie is aan de andere kant van de vangrail  in de berm tot stilstand gekomen.

Gezien de ernst van de situatie zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor assistentie bij het ongeval. Ook het Mobiel medische Team uit Amsterdam kwam met de helikopter PH-ELP naar het ongeval.  De verkeers ongevallen analyse dienst van de politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Door het ongeval was de A22 afgesloten tussen Beverwijk een de aansluiting met de A9 in de richting van Alkmaar. Deze afsluiting heeft tot ongeveer half zes uur in de avond geduurd toen kwam er namelijk één rijstrook beschikbaar voor het verkeer.

De Traumaheli PH-ELP is na deze inzet naar Lelystad gevlogen en is daar vervangen voor een gloednieuwe helikopter met Registratie PH-LLN

Beeld: NieuwsFoto.nl – Chris Soellaart

Total Page Visits: 444 - Today Page Visits: 10

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.