Schiphol – Marechaussee houdt tractoren tegen bij Schipholtunnel

Schiphol, 8 juli 2020 – De Koninklijke Marechaussee heeft gisteravond bij de Schipholtunnel een groep protesterende boeren op tractoren tegengehouden. De boeren probeerden via de tunnel Amsterdam te bereiken, maar werden door Marechaussees tegengehouden, na een goed gesprek met de marechaussee hebben ze rechtsomkeert gemaakt.

Dat laat een woordvoerder van de Marechaussee aan 112Meerlanden weten. Volgens de woordvoerder ging het groep van ‘enkele tientallen boeren’, die op de dienstweg van de A4 de tunnel in wilde rijden om vervolgens naar Amsterdam te gaan.

Op foto is te zien dat de Marechaussee de weg met een lijnbus heeft geblokkeerd.

Foto: Chris Soellaart

 

Total Page Visits: 551 - Today Page Visits: 4

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.