Haarlem – Weer een autobrand, deze keer in de Slachthuisbuurt

Haarlem, 30 juni 2020 –  Een personenauto die geparkeerd stond in de Pladellastraat is dinsdagmorgen uitgebrand. De brand werd even na vier uur ‘s morgens ontdekt. De brandweer heeft de auto geblust, maar kon niet voorkomen dat deze ernstige schade opliep. De voorkant van het voertuig en een deel van het binnenwerk is weggebrand.

De politie heeft het voertuig heeft afgezet met lint. De forensische opsporing zal maandag in de loop van de dag onderzoek doen naar de oorzaak.

De laatste weken is er weer een reeks aan brandstichtingen in Haarlem. Afgelopen week is ook getracht brand te stichten bij een geparkeerd voertuig aan de Berlagelaan. Erge schade kon door kordaat optreden worden voorkomen.

Beeld: NieuwsFoto.nl

Total Page Visits: 518 - Today Page Visits: 2

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.