Overveen – Twee motorrijders gewond bij ongeluk Brouwerskolkweg

Overveen, 2 juni 2020 – Twee mannen zijn gistermiddag gewond geraakt bij een eenzijdig motorongeluk op de Brouwerskolkweg. Even voor 18:00 uur ging het fout. De motor met daarop de twee mannen reed vanaf Zandvoort richting Haarlem toen het mis ging.

In de bocht gleed de motor weg. Een van de motorrijders kwam op het fietspad tot stilstand. Meerdere ambulances kwamen ter plaatse. De twee mannen zijn gestabiliseerd en na de eerste hulp naar het ziekenhuis gebracht.

De motor is door een berger opgetakeld en weggesleept. De Brouwerskolkweg was in beide richtingen afgesloten voor het overige verkeer.

Beeld: NieuwsFoto.nl

Total Page Visits: 2252 - Today Page Visits: 3

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.