Rozenburg NH – Auto op z’n dak op de A4

Rozenburg NH, 26 mei 2020 – Een auto met daarin twee jongemannen is maandagnacht over de kop geslagen na een ongeluk op de A4 bij Rozenburg. Enkele minuten na half twee (01:30 uur) reed het tweetal op de hoofdrijbaan richting Amsterdam toen het fout ging.

Ter hoogte van afslag Hoofddorp botste het tweetal hard op de vangrail en kwam op het dak tot stilstand. Zij zouden hebben moeten uitwijken voor een vrachtwagen die plotseling van baan verwisselde omdat er een rijstrook was afgesloten.

De vrachtwagen en personenauto hebben elkaar niet geraakt, maar na de uitwijkmanoeuvre liep de vrachtwagen wel pech op. Meerdere hulpdiensten waaronder de brandweer zijn opgeroepen. De twee jongemannen zijn door toegesneld ambulancepersoneel langdurig nagekeken in de ambulance, maar hoefden uiteindelijk niet naar het ziekenhuis.

Door het ongeluk lag de weg bezaaid met rotzooi. De hoofdrijbaan richting Amsterdam was volledig afgesloten tot zeker drie uur ’s nachts. Het overige verkeer is omgeleid via de eerdere afslag. Omdat de bestuurder van de vrachtwagen niet weg kon en uit het buitenland kwam, zijn ter plekke de schadeformulieren ingevuld. De twee inzittenden zijn daarna opgehaald door bekenden.

Een berger heeft het voertuig weer op vier wielen getrokken en versleept. De vangrail zal door de aannemer worden hersteld.

Beeld: NieuwsFoto.nl

https://twitter.com/112ML/status/1265064408310591495

 

Misschien vindt u dit ook interessant?