Haarlem – Traumahelikopter opgeroepen voor onwel geworden fietser

Haarlem, 5 april 2020 – De hulpdiensten zijn zondagmiddag uitgerukt voor een gewonde fietser. De man kwam rond 15:40 uur ten val op het Zuider Buiten Spaarne. De man viel daarbij tegen een geparkeerde auto. Omdat er niemand in de buurt was toen de man viel, werd gevreesd voor een neurologisch trauma.

Een tweetal ambulances en het traumateam kwamen ter plaatse. De traumahelikopter landde langs de Schipholweg voor een zogenaamde rendez-vous. De arts van het MMT heeft het ambulancepersoneel ondersteund bij de behandeling. Het slachtoffer is daarna met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De inzet van de traumahelikopter trok veel bekijks.

Beeld: NieuwsFoto / Laurens Bosch

Total Page Visits: 435 - Today Page Visits: 1

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.