Haarlem – Veel rook bij schoorsteenbrand in Haarlem, vogel gered

Haarlem, 3 april 2020 – De brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een woningbrand in de Clercqstraat in de Leidsebuurt. Een schoorsteen heeft vlam gevat, waarna de warmte de rest van het huis heeft aangestraald.

Even voor half twaalf (23:30 uur) zijn de hulpdiensten gealarmeerd. De brandweer had moeite de woning te bereiken vanwege de smalle straatjes en slecht geparkeerde auto’s. Mogelijk is er in de wijk schade gereden, maar het is nog niet bekend waar.

Bij de brand kwam veel rook via het dakraam vrij. Bij de brand raakte niemand gewond. De brandweer wist nog wel een vogel te redden. Meerdere woningen zijn ontruimd en een naastgelegen woning liep ook schade op door de brand.

Na ruim een uur was de brand onder controle.

Beeld: NieuwsFoto.nl

 

Total Page Visits: 445 - Today Page Visits: 1

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.