Hoofddorp – Auto verwoest na brand

Hoofddorp, 16 maart 2020 – Een geparkeerde auto is maandagmorgen uitgebrand aan het Sont. In totaal raakten vier auto’s beschadigd, waarvan drie licht beschadigd. Even na 04:00 uur werd de brand ontdekt. Bij aankomst van de brandweer was het brandende voertuig niet meer te redden.

De eigenaar van een auto die naast de brandende auto geparkeerd stond heeft zijn auto op tijd weten te verplaatsen. Wel liep het voertuig brandschade op aan de linker achterzijde. Tijdens het wegrijden heeft hij twee andere auto’s, die aan de overzijde geparkeerd stonden, licht aangetikt waardoor deze kleine deuken opliepen.

Het brandende voertuig is verwoest. De politie zal maandagmorgen technisch onderzoek doen naar de oorzaak van de brand.

Begin vorige week vond ook al een autobrand plaats in Hoofddorp.

Beeld: NieuwsFoto.nl

Total Page Visits: 418 - Today Page Visits: 1

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.