Hoofddorp – Straatrover Hoofddorp aangehouden

Hoofddorp – Vrijdagmiddag om 15.50 uur is een 43-jarige man uit Hoofddorp aangehouden voor een brutale diefstal. Hij had even daarvoor van een vrouw een portemonnaie uit haar tas gegrist die over haar schouder hing, terwijl ze over de Marktlaan in Hoofddorp liep.

De man vluchtte hardlopend. De vrouw riep om hulp en diverse omstanders achtervolgden en achterhaalden de man op de Hoofdweg. De portemonnaie had hij niet in zijn bezit. Deze is later teruggevonden met hulp van een politiehond in een tuin aan de Hoofdweg.

De man is ingesloten voor onderzoek. Hij is een bekende van de politie op dit gebied. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval.

Total Page Visits: 429 - Today Page Visits: 1

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.