Nieuw-Vennep – Politie onderzoekt melding schietpartij

Nieuw-Vennep, 12 december 2019 – De politie heeft zaterdagnacht een persoon aangehouden na een melding van een schietpartij aan de Vronen. Politie voorlichting heeft aangegeven dat even voor half twee een melding bij de politie binnenkwam dat er een vechtpartij plaatsvond in een woning. Bij aankomst van de politie bleek de situatie erg rustig.

Vlak nadat de agenten waren vertrokken, werd alarmlijn wederom gebeld. Dit keer met de melding dat schoten zouden zijn gelost. Een persoon zou zijn langsgereden en op een groep mensen hebben geschoten. De politie spoedde zich terug naar het adres en wist snel een verdachte aan te houden.

De betrokkenheid van de verdachte wordt onderzocht. In de straat staat een auto die onderdeel van de plaats delict is. De auto is ook aan het onderzoek onderworpen.

Mensen die informatie hebben worden verzocht om dit te melden bij de politie via tel.nr. 0900-8844.
Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

Fotografie: Chris Soellaart

 

Total Page Visits: 1489 - Today Page Visits: 1